Потребител: Парола: Регистрация Забравена парола?
Zazz.info е портал от сайтове, в които има избрана информация в най-различни области. Всеки сайт представлява поддомейн на zazz.info. Например в kozmetika.zazz.info ще намерите статии свързани с козметика - най-интересното в тази област.

Сайтовете в Zazz.info се развиват постоянно. Може да предлагате ваши авторски статии, които да бъдат добавяне към съответния сайт. Добавянето може да се извърши само от регистрирани потребители чрез бутона Предложи страница, който се намира в самите сайтовете.

Силата на Zazz.info е в систематизираната информация и добрата подредба. Само с няколко клика на мишката може да намерите това, което ви интересува. За целта, може да използвате и търсачката, която подрежда резултатите по заглавие на сайта, заглавие на всяка страница към сайта и съдържание на страниците.

Всеки посетител може също да си направи сайт към Zazz.info. За целта, трябва да си регистрира страница и да опише подробно за какво ще бъде сайта. След преглед от наш администратор сайта бива одобрен и вече потребителя може да започне работа по него. Когато запълни сайта с информация администратор преглежда сайта и го включва официално към Zazz.info, от където вече става достъпен за всеки посетител.